Inbrotts varning

Inbrott
Onsdagen den 8e juni fick Helgebergsvägen 14 inbrott. Personen som sällan åker bort, åkte med färdtjänst och var borta ca 2 1/2 timme. Troligen pågick brottet när man kom hem då bara en liten del av huset var genomsökt men gärningsman/-män sågs aldrig.

Ni som sällan är borta och åker färdtjänst när ni lämnar hemmet och i samband med detta får inbrott, berätta det för polisen och för oss i området. Det behöver inte vara en koppling med färdtjänst men om vi är flera som drabbas på detta sätt kan det vara ett mönster och tillvägagångssätt.

Den döva mannen
I veckan har flera personer utgett sig för att vara döva gått runt våra hushåll.
Personerna är inte döva utan hör alldeles utmärkt, De förstår dock inte teckenspråk. Troligen förbereder de sig för inbrott. De knackar först dörr och öppnar man inte dyker de upp på baksidan av husen.
Här syns en av männen
2.2

Lämna ett svar