Inbrott i Vendelsö

INBROTT I VENDELSÖ

De senaste dagarna har vi haft flera bostadsinbrott i Vendelsö. I samtliga fall har man brutit på fönsterkarmen och därefter lyft ur hela fönsterkasetten. Vi har fått in några iakttagelser, men tyvärr har vi inte nått framgång i jakten ännu och behöver er hjälp!

Hjälp också varandra att hålla koll, allrahelst ni som finns hemma på dagtid.

Vid pågående brott eller misstanke om pågående brott ring 112, och har du sett något av intresse ber vi dig ringa 114 14 eller maila till oss via denna länk http://polisen.se/Stockholms_lan/system/Formular/Epost-tipsformular/Tipsa-Polisen-i-Stockholms-lan/

Trevlig helg!

/ P Lunkan, kommissarie

 

 

Under helgen 28-29 juni anmäldes tre inbrott i villa i Vendelsö där tillvägagångssättet är liknande. Fönsterkassetten har helt enkelt monteras ut. Brotten har skett dagtid såväl som nattetid. Många är bortresta. Hjälp varandra och oss att ”ha koll i området”.

Micke, polisinspektör

Kommentera